Grundläggande Rotariana

fredag 24 mars 2023 07:30 - 08:30 , Hotell Duvan, Dragarbrunnsgatan 69, 753 20 Uppsala, Sverige
Talare:

Staffan Björklund

Vår egen Staffan Björklund som tidigare varit Distriktsguvernör, delar med sig av sin breda och djupa kunskap om vad Rotary står för och vad det är innebär att vara Rotarian, samt om hur detta vårt globala yrkesnätverk håller ihop och fungerar.

Registrering

Registrering fram till : torsdag 23 mars 2023 10:00

Max. antal deltagare: 48

Köket i Hotell Duvan önskar föranmälan till frukosten för att kunna förbereda ordentligt. Så anmäl er senast torsdag morgon (dagen före mötet) kl 10 - via registrering här i Polaris eller mail (helenacavieses@hotmail.com) eller sms (0739852417) till organisatör (Helena Cavieses Ordförande Programkommittén Upsala Aros RK).

Har ni speciella matbehov, p.g.a. allergier o dyl., så hör av er till organisatör senast onsdag.

Medlemmar: Logga in innan registrering.
Logga in innan inskrivning