Utbildningar

torsdag 30 juni 2022

Elisabeth Norrby

Målet för Utbildningskommittén är att alla distriktets medlemmar ska kunna ta del av den otroliga mängd information som finns om Rotary på nätet – närmare bestämt på rotary.org. För att detta ska vara möjligt behöver var och en skapa ett konto på rotary.org. Det är det vi kallar för MyRotary.  

I syfte att underlätta tillgängligheten kommer vi här att samla ett antal direktlänkar till särskilt användbart material på svenska. Materialet ligger på rotary.org/Learning center och går att laddas ner som pdf. Här erbjuder vi direktlänkar till hela den svenska delen av Learning center:

Direktlänk till utbildningar på svenska

Direktlänk till material på svenska 

Utbildningar i distriktet kommer fortlöpande att läggas upp här och i programlistan. Redan nu vill vi flagga för Rotary Leadership Institute, RLI (bilden) i höst och vinter. 

RLI är en ledarutbildning i 3 dagar för primärt inkommande presidenter men även nya styrelseledamöter är välkomna. Utbildningen sker i fysisk form i

     Stockholm, kl 0900-16.00 den 1-2 oktober och den 13 november 2022

     Uppsala, kl 09.00-16.00 den 28-29 januari och den 12 februari 2023


Utbildning 2350

Grundläggande fakta om Rotary.

Proin eget tortor risus. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

Läs mer här.