Våra projekt imponerar

onsdag 26 oktober 2022

Margareta Redlund Laninge

Stockholm City hade fint besök häromveckan. Vår distriktsguvernör Peter Moberg och assisterande guvernör Mervi Carlsen träffade klubbens styrelse för att bland annat informera sig om våra projekt. Kulturvandringen, Kenya och UF stod på dagordningen och det var inte utan att våra gäster blev imponerade och framhöll att det är attraktiva projekt.

Peter Moberg uppmanades av styrelsen att sprida information om projekten för att ge andra klubbar möjlighet att haka på.

Efter mötet med styrelsen träffade Peter Moberg och Mervi Carlsen övriga medlemmar i Stockholm City. Peter Moberg är själv en hängiven Rotarian sedan många år. Han växte upp i Skanör, läste ekonomi och juridik vid Lunds universitet och jobbar som konsult vid sidan av uppdraget som guvernör för distrikt 2350.

- Som världens största yrkesnätverk är Rotary unikt. Var stolt över att vara Rotarian, sa han.

Han uppmanade oss att visa intresse för varandras yrken, satsa på gemenskap, resa tillsammans och ha roligt ihop. På så sätt kan en klubb växa och utvecklas.

Peter Moberg berättade mycket livfullt om sig själv och gav goda råd hur klubben kan utvecklas.Urban Schwalbe lyssnade och lärde