Ny klubbpresident för 2022/23

tisdag 21 juni 2022

Vid Täby Attunda Rotaryklubbs trevliga sommarmingel 20e juni gick klubbpresidentskapet över från Ingela Bendrot till Staffan Söderberg som bor i Enebyberg med Åsa och tonårsdöttrarna Binna och Betty. Staffan är hållbarhetskonsult i eget företag AMAP Sustainability och har under gångna året varit klubbens sekreterare samt koordinerat våra ungdomsutbyten. Under året har han även tagit fram en hemsida som heter Rotarianer för Hållbar Utveckling. Täby Basket ligger honom varmt om hjärtat, dottern spelar och coachar, och på fritiden tycker Staffan bland annat om trädgården, skogen, golfen, trummorna och att fiska. I verksamhetsplanen för det kommande året ingår stöd till Täby Kvinnojour, Rotary Doctors, Solvatten, ungdomsutbyten och nya miljöprojekt. Vi välkomnar Staffan och tackar Ingela för ett fantastiskt verksamhetsår!

Ny President Täby Attunda RK