Business model innovation - how it really works - Dr Staffan Hedén

måndag 5 juni 2023 18:00 - 19:30 , T.v. Mårten Trotzig (Den Gyldene Freden fn stängt), Västerlånggatan 79, 111 31 Stockholm, Sverige
Talare:

I snart tre decennium har Dr Staffan Hedén arbetat som business consultant med action research tillsammans med ägare, styrelser och ledningar (professionells) i internationella medelstora och stora företag. Han har arbetat med fler är 150 kunder (och många fler företag eftersom det är ofta koncerner) sedan 1996 och med olika typer av researchmetoder för att skapa unika värden och kunna bygga om existerande affärsmodeller med hjälp av business model innovation (över 3000 kvalitativa intervjuer, 1500 seminarier, kvantitativa studier, fokus grupper och som mentor i one-to-one).

Just nu är Staffan gästprofessor på universitetet i Las Palmas på Kanarieöarna, verkar samtidigt i det egna konsultbolaget http://www.cecia.se/ (som funnits i Gamla Stan sedan 1996) och skriver en bok om Business model innovation: How it really works (världsutgivning med inriktning på professionells) för förlaget Routledge i USA för utgivning i slutet av 2023.

Anmälan via hemsidan senast kl 12 den 5 juni.

Varmt välkomna!Registrering

Tidsfristen för registrering har passerat